Swarm Hesabını Silmek

Blog sayfasına dönün

Swarm Hesabını Silmek

Swarm, kullanıcıların sosyal medya platformunda konumlarını paylaşmalarını sağlayan bir sosyal medya uygulamasıdır. Bu çevrimiçi web sitesi / uygulaması, kullanıcıların hesap bilgilerini düzenlemelerine ve yönetmelerine olanak tanıyor. Benzer şekilde kayıtlı kullanıcıların Swarm veri tabanından hesap detaylarını silmesine de izin verilebilir. İşte adımlar.

Adımlar

Swarm hesabınızı silmeye veya devre dışı bırakmaya karar verirseniz aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Swarm Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

Hesabınızı silerseniz, sizinle ilgili bilgilerin (ad, telefon numarası, e-posta vb.) sonsuza kadar silineceğini ve geri alınamayacağını unutmayın.

Şimdilik, hesabınızı kalıcı olarak silmenin iki yolu var

  • Hesabınızı uygulama üzerinden silin.
  • Hesabınızı web sitesi üzerinden silin.

Uygulama Üzerinden Hesabı Silmek

Aşağıdaki adımları izleyin:

  • Uygulamayı indirin / yükleyin ve hesabınıza giriş yapın.
  • Ayara tıklayın ve gizlilik ayarı seçeneğini bulun.
  • Gizlilik ayarında, hesabı sil bağlantısına dokunun.

Web Sitesi Aracılığıyla Hesabı Silmek

  • https://foursquare.com/ URL’sini takip edin.
  • Hesabınızla giriş yapın.
  • Şimdi sağ üst çubukta görüntünüzün üzerine gelince açılır menü görünecek ve ardından ayarlara tıklayın.
  • Ayarlar sayfasında Gizlilik Ayarları’na tıklayın.
  • Gizlilikle ilgili olarak, hesabınızı sil seçeneğine tıklayın.
  • Ardından kutuyu işaretleyerek hesabınızı silme nedeninizi girin.
  • Şimdi hesabınızı kalıcı olarak silmek üzere hesabı sil düğmesine tıklamak için aşağıya kaydırın.
Kulaklık Garantiye Girer mi?

Bu gönderiyi paylaş

Sormak İstediğiniz Bir Şey Mi Var ?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blog sayfasına dönün